Expositie 2016 in de Kooger Kerk

Kom Kunst  Kijken in de Kooger Kerk

De traditionele (inmiddels niet meer weg te denken) expositie in de Kooger Kerk vindt ook dit jaar weer plaats. De expositiecommissie heeft er opnieuw voor gezorgd dat 8 en 9 oktober, en op 15 en 16 oktober een tentoonstelling komt die de moeite van een (gratis!) bezoek meer dan waard is. De expositie kenmerkt zich niet alleen door de hoge kwaliteit van de getoonde stukken maar ook door de ontspannen sfeer  die er heerst.

Een deel van de omzet van de verkochte kunstwerken komt ten goede aan de “Stichting Kooger Kerk”  tot behoud en onderhoud van die fraaie oude kerk in Zuid-Scharwoude..

Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de exposanten en hun kunstwerken.

Noteer de data in oktober alvast in uw agenda!

Voorlopig hebben zich vijf exposanten gemeld:

Wim Visser

woont in Noord- Scharwoude en is graficus. Hij schildert digitaal stillevens en portretten. Vorm, belichting, schaduwen en achtergrond worden op de computer getekend. www.wimvisserfotoart.nl

Jaap Hoeksma

woont in Broek op Langedijk en is kunstschilder. Hij is op advies van Wim Visser gaan tekenen en schildert nu op doek en paneel met verdunde olieverf. Jaap werkt vanuit de donkere tonen naar het licht toe, al dan niet de dingen weglatend of toevoegend.

Siem Wardenaar

woont in Wieringerwaard en is beeldhouwer. In de vitrine zullen kleine bronzen beeldjes van hem tentoongesteld staan. www.siemwardenaar.nl

Art of Africa

Een unieke verzameling  Afrikaanse beelden uit een beeldentuin in Noordscharwoude.

Nieuw

Dit jaar zal er werk te zien zijn uit particulier bezit.