Eindelijk weer expositie in de Koogerkerk te Zuid-Scharwoude !

Na twee keer uitstel is het dan eindelijk zover. Een gevarieerde expositie in de Koogerkerk aan de Koog in Zuid-Scharwoude.

Achttien verschillende exposanten tonen met veel plezier weer hun werk aan het grote publiek, waarvan:
  • Zes schilders die hun werk tonen in totaal verschillende genres en technieken. Van abstract tot een weergaloze realisme en gebruikmakend van linodrukken, aquarel, acryl en olieverf.
  • Twaalf beeldenmakers die gebruik maken van diverse materialen, variŽrend van brons, steen, aluminiumcement en giethars. Dit alles ook weer in een nadrukkelijke eigen stijl.
Het belooft dus een gevarieerde expositie te worden voor een breed publiek!

De actuele coronamaatregelen  geven ons de ruimte om zonder QR check etc. weer mensen te ontvangen. Daar de expositie gelijkgesteld kan worden aan een musea bezoek.

Wij hebben er gewoon zin in u ons werk weer te tonen !!